Горещи оферти


Тайните на Поморие и Ферма Пауни

Пътешествие в тайнствения град Поморие. Посещение на Тракийската куполна гробница датираща от 2-3в. и единствения действащ манастир по българското черноморие „Св.Георги” известен със своята лечебна вода и интересна история. След това ще имате възможност да се запознаете с „бялото злато” на древния Анхиало в единствения в Източна Европа музей на солта, където ще видите древната технология за производство на сол чрез слънчево изпарение на морската вода. В миналото солта е била голяма рядкост и по някои места цената и е стигала до нивата на цената на златото. 

Кратко пътуване до атрактивния зоокомплекс, в който ще видите 26 вида пауни и 5 вида щрауси. Ще имате възможност да се разходите из овощна градина с праскови, кайсии и череши и парк за отдих с езеро и риби и детски забавления. Програмата включва кратка беседа за щраусите и пауните, почерпка с плодове набрани направо от градината, фото сесия с малките паунчета.

 

Допълнителна информация

Следобедно отпътуване от Поморие.

Екскурзията е еднодневна. Дни на провеждане на екскурзията - събота.

Цена

Цената включва: транспорт - автобус с климатик, екскурзоводско обслужване по време на цялата екскурзия, входни такси, почерпка - плодове

 

Свържете се с нас чрез контактната форма: